Vízhiány

2023. november 20. és december 15.  közötti időszakban

8:00 és 15:00 óra között

karbantartási munkák miatt nyomásingadozás, vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható. A vízhiánnyal várhatóan érintett terület: Gárdonyi G. u. , Táncsics M u., Dózsa Gy.  u.,  Széchenyi I. u., Csokonai M. u., Zrínyi M. u., Bacsó B. u., Rákóczi F. u., Toldi M. u., Bajcsy Zsilinszky u.-ban a 2. – 42 számig., Szegfű u.

 

 

Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

 

A kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

 

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.